Betingelser

Trenger du mer informasjon om produktene du er interessert i ring oss. (62 34 15 16)

For spesielle spørsmål om tilbud på sykler etc kan du sende mail til post.kjellsykkel@intersport.no

Varene kan også kjøpes ved besøk i vår butikk i Brumunddal. Referer da til nettpris.
 

Prisene på vår nettside gjelder i utgangspunktet kun på netthandel, men vi tilstreber oss å holde samme prisene i butikken,. Vi leverer varer kun i Norge.(We deliver goods only in Norway)

Men en del  varer kan ha en høyere pris i butikken, da prisene på nettet forandrer seg hele tiden og vi ikke er i stand til å oppdatere dette hele tiden i butikken. Ta gjerne en utskrift fra sidene på det du skal handle så er du sikker på å få nettprisen. Eventuelt si fra hva nettprisen er. Vi tar forbehold om evt. trykkfeil i priser og spesifikasjoner på våre produkter. Vi tar også forbehold om utsolgtsituasjoner og at varen ikke kan skaffes. På sykkelsalg bør det sjekkes først om sykkelen er tilgjengelig.

SLF-rabatt gjelder ikke på nettpriser. 

Levering/betaling

Alle varer leveres til ditt postkontor som servicepakke. Leveringstid er normalt 2-7 virkedager. Haster det kan vi sende express over natten. Spør om pris.

Er vi utsolgt vil vi gi beskjed om når varen kan leveres. Alle varer leveres som forhåndsbetalt med Visa eller Mastercard via Nordea eller med betaling gjennom Klarna. . Beløpet blir ikke trukket fra din konto før pakken er klar for sending. For bestillinger under kr 2000.- kommer frakt i tillegg med kr 120,-. For bestillinger over kr 2000,- leverer vi fraktfritt. Her er unntatt sykler,sykkelkofferter og trimsykler.  Vi kan tilby finansiering gjennom Klarna faktura eller Klarna konto. Se i kassa for info.
Hvis du ønsker å forhåndsbetale direkte til vår konto så ta kontakt.

Vi tar forbehold om utsolgte varer, utsolgte størrelser og trykkfeil i varetekst og priser.

NB. FRAKT AV SYKLER BEREGNES MED 300,- til 500,-, hvis ikke annet avtales . Hvis vi må spesialbestille sykkel fra leverandør forbeholder vi oss retten til å forlange depositum som ikke blir tilbakebetalt hvis sykkelen blir returnert. Frakten på kr 300,- til 500på sykler kommer ikke frem på ordrebekreftelse , denne må betales utenom ved overførsel til vår konto.,- Frakt 500,- på sykler gjelder sendig av fatbikes, ellers er det kr 300,-.

Dine rettigheter

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen.Skulle du angre et kjøp melder du dette til oss muntlig, skriftlig eller ved at du sender varen tilbake i orginalemballasjen innen 14 dager og vedlegger returskjema. Du betaler selv for returfrakten. Betingelsen for retur er at varen er ubrukt. Vi gjør oppmerksom på at angrefristen utvides til 3 måneder dersom returskjema ikke følger med når du får varen fra oss.

Uavhentede varer

Ved uavhentede varer vil kunden bli fakturert med kr 250,-.

Garanti

Dersom en vare har feil eller mangler kan du kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til kjøpsloven. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen. Dersom varen er ment å vare lenger enn 2 år utvides reklamasjonsfristen til 5 år. For å kunne gjøre en mangel gjeldende må vi få beskjed rimelig tid etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Dersom du ønsker å heve kjøpet eller få en ny vare, returnerer du varen med feil sammen med returskjema. Påfør telefonnummer og kontonummer. Varer sendt til oss  i oppkrav blir ikke hentet.